fredag 15 augusti 2014

TACK FÖR EN UNDERBAR SOMMAR!! Nu är det dags för en kort återhämtning!

Vi tar en kort paus från och med nästa helg 21-24 aug och öppnar åter sista helgen i september 26-28 sept.
Vi vill skicka ett varmt tack till alla som besökt oss i sommar. Det har varit en fantastiskt rolig och fartfylld sommar hos oss och ni har bidragit med god, somrig semesterstämning och haft ett strålande tålamod när köerna varit långa och mackbeställningslistan diger. Vi hoppas att ni haft mysigt hos oss och blivit mätta och nöjda och vill komma tillbaka.
Men ni får vänta lite...
Vi håller nämligen efterhögsäsongenstängt för återhämtning och reparation. Av både oss själva och maskiner som gått på högvarv många timmar varje dag hela sommaren.
Vi stänger alltså när skolorna börjat och öppnar igen i slutet av september. Då har vi helgsoppa som vanligt och bröd å bullar på hyllorna och fikakakor att mumsa på
Stängt från den 18/8 sen öppnar vi igen den 26/9. Sen håller vi öppet fredag- söndag 9-16 alla helger fram till nyår. Med lite justering runt julhelgerna. (Fler öppetdagar) och kanske extraöppet om det är långhelg någongång...
Under perioden då vi har stängt nu i aug, sep kommer vi fortfarande att leverera bröd till Vitaby lanthandel (fredagar) och Orelund, Gröna butiken. Kanske händer det att vi bakar lite extra och ställer ut ett självbetjäningsbord vid parkeringen de dagar vi levererar. Titta på vår facebooksida och här på bloggen för aktuell info.
Tack igen för en fin sommar och hoppas att vi ses i höst!

Inga kommentarer: